Søgning

 I 2015 åbnede en ny søgeportal www.arkiv.dk, hvor man hjemmefra kan søge i samlinger for lokalarkiver over hele landet – også i vores!
Der er mange, mange billeder, og de fleste af dem kan man se direkte. Man kan også søge i registreringer over arkivfonde, kort, emnesamlinger, bøger og meget andet, men bemærk, at her er det kun registreringen, der er degital. Vi har også både mange billeder og arkivalier, som ikke er registreret endnu.
Skal man se arkivalierne, skal man stadig besøge arkivet. Men før man starter bilen eller cyklen kan man altså sidde hjemme og finde ud af, om der er noget at komme efter.

Her på siden kan du søge i arkivets samlinger. Det er muligt at søge i et udvalg af arkivets billeder, arkivalier, film, avisudklip, bøger mm.

Klik på dette link for at søge:  www.arkiv.dk

Endnu er det kun en del af arkivets samlinger, som er blevet digitaliseret og som er søgbare her på siden. Finder du ikke det, som du søger, så kontakt arkivet. Der er stor sandsynlighed for, at vi kan finde netop de informationer, som du mangler.

Finder du billeder, hvor du mener at billedteksten eller dateringen er forkert eller hvor du har supplerende oplysninger, hører vi gerne fra dig. Ligeledes hvis du kan sætte navne, tid og sted på nogle af de mange ukendte billeder, som arkivet har.

Enkelte billedregistreringer bliver vist uden billede. Dette kan skyldes at arkivet ikke har ophavsretten til at publicere de pågældende billeder eller at de af andre årsager er klausuleret. En stor del af disse billeder vil det være muligt at se på arkivet.