Corona – din oplevelse?

HVERDAGEN MED CORONA
Til dagligt indsamler Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv det som fortæller noget om Ringkøbing og Rindums historie gennem tiden. Det kan bl.a. være fra private i form af dagbøger, billeder, erindringer, skøder og meget andet. Fra virksomheder, institutioner og foreninger modtager vi regnskaber, indkøbslister og virksomhedens, institutionens eller foreningens historie.

I vores bog ”Husker du eller er det glemt” fortæller arkivmedarbejder Holger Nordestgaard om Den spanske Syge i 1918. Derfor vil vi på arkivet gerne sætte fokus på fortællinger om dagligdagen i Ringkøbing og Rindum under Corona-krisen. Vi vil gerne kunne belyse og skabe et godt grundlag til dem, som kommer efter os, og er nysgerrige efter at vide, hvordan denne her tid var.

Ønsker I derfor at hjælpe os med at være med til at hjælpe fremtidige generationer, så skriv jeres historie på en mail til:
Det kan bare være en ganske kort betragtning om, hvordan jeres dage pludselig ændrede sig, hvordan I var med til at fejre Dronningens 80 års fødselsdag, jeres besøg på plejehjem, ændrede indkøbsvaner, sang I med ved morgensang på DR1, puslespil, venne- og familiesavn samt hvilke følelser og nye sammenhold I har følt, der er blevet skabt.

Vi glæder os til at modtage jeres bidrag, skriv til os på